Image Alt

Our Gym

  /  Our Gym

Ποιοι Ειμαστε

Elite Fitness in
Thessaloniki

Το Booster Fitness Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης σε ένα χώρο 500 m2 που ταιριάζει στο ύφος του αθλήματος του CrossFit. Ένα δεύτερο box λειτουργεί στην Καλαμαριά, εντός του γυμναστηρίου Escape. Η ομάδα μας περιμένει να σας γνωρίσει από κοντά και να σας καθοδηγήσει σε νέες προκλήσεις που θα βοηθήσουν στη σωματική και ψυχική σας υγεία.

Schedules

what is fitness

Fitness: Συνεχώς μεταβαλλόμενες λειτουργικές ασκήσεις, που εκτελούνται με υψηλή ένταση.

Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο ορισμός του fitness; Τι σημαίνει αλήθεια να είσαι fit; Είναι ο μαραθωνοδρόμος fit; Πόσο fit είναι ο αρσιβαρίστας; Εμείς πιστεύουμε ότι το να είσαι πραγματικά fit είναι η ενασχόληση του ανθρώπου με πολύπλευρες δραστηριότητες, όπως οι ολυμπιακές άρσεις, το power lifting, η ενόργανη γυμναστική, η yoga, το pilates, το τρέξιμο, η κωπηλασία, οι πλειομετρικές ασκήσεις, και γενικότερα τα σπορ, η ενασχόληση ή η εκμάθηση ενός καινούργιου αθλήματος. Στο πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιούν τα καλύτερα στοιχεία και τις πιο ωφέλιμες ασκήσεις για τον άνθρωπο και την υγεία του, από διάφορα αθλήματα και συστήματα προπόνησης.

Έτσι πάντρεψαν την άρση βαρών με το στίβο και την ενόργανη, χρησιμοποιούν ασκησιολόγιο από το Pilates και τη Yoga για την ενδυνάμωση του πυρήνα και όλα αυτά μέσα σε μια κοινότητα με καθημερινή επικοινωνία και μεγάλη πληροφόρηση.

Όλες οι ασκήσεις υπάρχουν στο διαδίκτυο και πολλοί προπονητές και αθλητές καθημερινά εκθέτουν την εμπειρία τους και τη γνώμη τους για ασκήσεις τρόπους εξάσκησης, τρόπους εκμάθησης νέων ασκήσεων και πολλά άλλα.

Box Τουμπας

Ύδρας 7, 54453, Τούμπα

Box Καλαμαριας

Λυσίου 4, 55132, Νέα Κρήνη

Όλη αυτή η πληροφόρηση μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε στο οπλοστάσιο μας εξειδικευμένες γνώσεις επάνω στο fitness, την υγεία, την αποκατάσταση τραυματισμών, την βελτίωση της αθλητικής φυσικής κατάστασης, τη διατροφή και οτιδήποτε άλλο αφορά την εκγύμναση ενός απλού αθλούμενου ή ενός πρωταθλητή του MMA, ή ενός πυροσβέστη ή άντρα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Οι ανάγκες τους είναι οι ίδιες. Διαφέρει όμως ο τρόπος προσέγγισης, το ασκησιολόγιο, ο βαθμός της έντασης και της επιβάρυνσης αναλόγως με το προπονητικό τους επίπεδο.

Έτσι χάρη στο CrossFit μπορούν και συνυπάρχουν στην ίδια αίθουσα πρωταθλητές της πάλης με νοικοκυρές, άντρες των ειδικών δυνάμεων με πενηντάρηδες, εκτελώντας προγράμματα και ασκήσεις που έχουν μία προοδευτικότητα ως προς τη δυσκολία τους και τη τεχνική τους. Ο άντρας των ειδικών δυνάμεων θα κάνει σκουώτ με μεγάλα βάρη, ενώ ο πενηντάρης θα χρησιμοποιεί μόνο το σωματικό του βάρος.

Ο σκοπός των προγραμμάτων αυτών που τα ονομάζουμε WOD (work out of the day) έχουν ως στόχο να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε τα όριά σας και να φτάσετε σε τέτοια επίπεδα φυσικής κατάστασης που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Το πρόγραμμα αυτό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες του σώματός σας τις οποίες λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής έχετε ελαχιστοποιήσει και κατά κάποιο τρόπο κλειδώσει (καθιστική ζωή, δουλειά γραφείου κλπ). Το αρασέ του αρσιβαρίστα, τα muscle up ενοργανίστα, η ταχύτητα και η αντοχή αθλητών στίβου. Όλα αυτά είναι κινήσεις και δεξιότητες για τις οποίες το σώμα μας έχει κατασκευαστεί και μπορεί να ανταπεξέλθει. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο αυτού του προγράμματος γυμναστικής.

our coaches

Το προπονητικό team αποτελείται από προπονητές οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο CrossFit και σε ξεχωριστά κομμάτια του, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο έτσι ώστε ο αθλούμενος που θα γυμναστεί μαζί μας να λειτουργήσει μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, βλέποντας όμως σταθερή και συνεχόμενη βελτίωση.

Head Coach

Ilias Kolovos

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ από το 1994 με ειδικότητα στο στίβο. Πρώην πρωταθλητής στίβου 100μ και 200μ, ιδιοκτήτης γυμναστηρίων από το 1997. Έχει εντρυφήσει στην “ενεργό δράση” της  προπονητικής εδώ και 25 χρόνια, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το bodybuilding και το power lifting. Για περισσότερο από μία δεκαετία προπονήθηκε στις πολεμικές τέχνες, κυρίως στο παγκράτιο, kyokusin karate, την πάλη και το MMA. Επιδίδεται στο crossfit από το 2010. Κάτοχος πιστοποιήσεων, CROSSFIT LEVEL 1 & 2 trainer,  CROSSFIT ENDURANCE trainer, WORLD KETTLEBELL CLUB certified, ELEIKO WEIGHTLIFTING LEVEL 1 trainer, NEUROSCIENCE AND TRAINING Barca innov HUB, FMS LEVEL 2 certified πτυχίο ΤΕΦΑΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Επίσης διατελεί υπεύθυνος του τμήματος  PERSONAL TRAINING στην ιδιωτική σχολή STUDIO ONE by ΩMEGA ACADEMY από το 2013.

Coach

Kostas Deliopoulos

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πτυχιούχος γυμναστικής ακαδημίας, κάτοχος πτυχίων Crossfit Level 1 trainer Certificate, ELEIKO weightlifting seminar level 1.

Coach

Panas Ilias

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Crossfit level 1 certified trainer.
Eleiko weightlifting certified trainer.

TEAM
Close
WHAT IS CrossFit?

Το CrossFit είναι μία μέθοδος γυμναστικής για όλο το σώμα με καλά αποτελέσματα. Στο πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιούνται τα καλύτερα στοιχεία και οι πιο ωφέλιμες ασκήσεις για τον άνθρωπο και την υγεία του, από διάφορα αθλήματα και συστήματα προπόνησης.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή:
08:00 – 23:00

Σάββατο:
12:00 – 20:00

Κυριακή: Κλειστά

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Ύδρας 7 Τούμπα / 2313 251 939

Λυσίου 4 Καλαμαριά / 2310 457 378

ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
our gym